Domintell smart living expierence

Domintell levert complete huisautomatisering. Het is innovatief, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren. Domintell is de oplossing voor eenvoudige, betaalbare huisautomatisering tot grote systemen met totale integratie en luxe bediening
Lees meer

Domintell is bekend voor de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, zo wel voor het configureren tijdens de installatie als tijdens het dagelijks gebruik. Ondanks de eenvoud is het systeem in staat een hoog niveau aan te leveren en zeer performant te werken. 


Domintell technologie is net zo geschikt voor zeer complexe installaties, voor residentieel of professioneel gebruik (high-end huizen, hotels, rusthuizen, kantoren, fabrieken, winkelcentra, politiebureaus), als voor eenvoudige toepassingen. En dat voor de beste kwaliteit – betrouwbaarheid / prijs ratio.

 

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies