Niko Stopocontacten - Wandcontactdozen

22
Een overzicht van de Niko stopcontacten en bijbehorende afwerkingssets naar keuze afzonderlijk te bestellen. Naast het standaard model stopcontact met referentie nummer 170-33100 bieden we ook het goedkopere model met nummer 170-73100 aan.
Lees meer
Sorteren op:

Hoe een stel je een Niko stopcontact samen in 3 stappen

  1. Kies de juiste sokkel

    niko stopcontact
  2. Kies een centraalplaat in een kleur naar keuze

    niko centraalplaat

  3. Kies de bijhorende afdekplaat in de gewenste kleur

    niko afdekplaatniko afdekplaat wit

 

Hoeveel stopcontacten heb ik nodig? 

Begin je aan een nieuwe elektrische installatie? Of is je oude aan vervanging toe? Planning is essentieel. Ga na waar je overal schakelaars, wandcontactdozen en media-aansluitingen wilt. En hoeveel.

In de ruimtes waar je woont, leeft en werkt kies je voor de elegantie, het design en de functionaliteit van inbouw. Je hebt dan meteen de keuze uit de tientallen combinaties van kleuren en materialen om je schakelaars en wandcontactdozen af te werken in een look die bij je interieur past.

 

Hoe bevestig ik een afdekplaat op een stopcontact? 

Montage Niko afwerkingset op een stopcontact

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies