Velbus Uitgangsmodules

11
Eén of vierkanaals relais modules, zowel met potentiaalvrije uitgangen als spanningsuitgangen. Dimmers en Rolluik bedieningen.
Lees meer
Sorteren op:

Programmeerbare uitgangen voor Velbus

 

Tot de Velbus uitgangsmodules behoren er 2 categorieën, de DIN rail modules en de universele Velbus modules.
De Dinrail modules worden in de Domotica kast gemonteerd en de universele modules kan je op het even welke plaatst inbouwen, bijvoorbeeld een vals plafond of in een inbouwdoos achter een bediening of blindplaat.

in de categorie Dinrail modules heb je de keuze tussen 4 kanaals of 1 kanaals.
Zowel spanningsuitgangen als potentiaalvrije uitgangen.
In deze categorie vind je ook de dimmers en rolluik sturingen.

De meest gebruikte Velbus uitgangsmodule is de VMB4RYLD Relaismodule met 4 uitgangen, waarbij de ingangsklemmen rechtstreeks op de zekering kunnen worden aangesloten. De uitgangen kunnen onafhankelijk van elkaar worden geprogrammeerd.


De universele Velbus modules, die een kleine behuizing hebben en op alle mogelijke plaatsen kunnen worden ingebouwd hebben wel een beperkt schakelvermogen.

Rolluik of screens sturingen zijn er zowel in één- als tweekanaals modules voor Din rail montage.
Tevens is er een mini rolluik module voor montage in de buurt van de rolluik motor.

 Twee Velbus dimmers, rechtstreeks gekoppeld op de Velbus, zijn beschikbaar, maar ook een 0-10V uitgangsmodule waar en universele Niko dimmer mee kan aangestuurd worden. Met deze dimmer kunnen bijna alle soorten LED-lampen worden gedimd.

 

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies