Configuratie & Voeding modules

8
Modules die je zeker nodig hebt om het Velbus systeem te voeden en te programmeren. Steeds ruime voorraad, info nodig contacteer ons via mail of telefonisch.
Lees meer
Sorteren op:

 

VELBUSLINK, de configuratiesoftware van Velbus

Deze modules VMBRSUSB of VMBUSB1 worden gebruikt om het velbus-systeem via een pc te configureren en programmeren. USB-poort voor gemakkelijke aansluiting, RS232-poort voor lange aansluitingen of voor het creëren van eigen applicaties. Het communicatieprotocol voor de velbus-modules is gratis te downloaden.

Velbuslink is de configuratiesoftware van Velbus. je kan deze gratis downloaden via deze link. Om Velbuslink te installeren op uw PC (alleen Windows), dubbelklik op het setup-bestand en volg de standaard installatieprocedure.

We raden aan om regelmatig op de website na te gaan of er nieuwe versies beschikbaar zijn, waarin nieuwe modules ondersteund worden en mogelijks nieuwe functies beschikbaar zijn.

Je kan je ook inschrijven op onze nieuwsbrief en/of updates om automatisch een bericht te krijgen in uw inbox.

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies