Voorbedrade buis met kabels in de buis

Behalve een uitgebreid aanbod van standaard voorbedrade flexibele buizen, biedt My-smarthome.be ook voorbedrade flexibel op lengtes van 25 en 50 meter.
Lees meer

De tijd dat we nog kabels door pvc buizen trokken is voltooid verleden tijd!

Flexibele voorbedrade buis is verkrijgbaar in verschillende lengtes, de standaard lengte is 100meter, maar de meest gangbare flexibele buizen zijn tevens beschikbaar in 25 en 50 meter.

flexibele buis is niet verkrijgbaar per meter!

Kabels zitten overal in je huis: in muren, vloeren, houtskeletten en in de grond. De flexibele voorbedrade buis zorgt dat u geen kabels meer hoeft door te trekken. De buis is voorzien van bedrading en maakt daardoor van kabels aanleggen voor iedere doe-het-zelver een simpele klus.  

Ga je verbouwen of renoveren? Of ben je van plan uw kabels in de muur weg te werken? Dan kan je veel tijd besparen door gebruik te maken van de voorbedrade  flexibele buis. Dit is een geribde buis die verkrijgbaar is met alle courante kabels erin: coaxkabel, buskabel, veiligheidskabel, signalisatiekabel, telefoniekabel  en vele andere.  Voor wie zelf draden wil trekken, is ook een flexibele buis met trekveer te koop.