Niko Afdekplaten

Niko afdekplaten, alle kleuren en afmetingen. Bij de meervoudige afdekplaten zijn er twee soorten; met hartafstand 60mm en 71mm!
Lees meer

Om je Niko stopcontact of schakelaar verder af te werken, heb je naast een centraalplaat ook een afdekplaat of afdekraam nodig. Afhankelijk van het aantal stopcontacten of schakelaars kan je kiezen tussen enkelvoudige of meervoudige afdekplaten. Lees zeker onze blog (click Hier) voor meer uitleg i.v.m. het verschil tussen zogenaamde horizontale en vertical afdekplaten.

Voor al de Niko schakelaars en stopcontacten vind je de afwerking die bij je interieur past. Je werkt ze af in dezelfde kleur, of net niet. Aan jou de keuze. Ze zijn beschikbaar in Niko Original, Niko Intense en Niko Pure.

Wist je trouwens dat je bij Niko nooit aan een kleur of stijl vastzit? Een witte Niko Original vervang je probleemloos door een antraciet Niko intense of de nieuwe mat zwarte uitvoering. Gewoon het afdekplaatje losklikken, vervangen, klaar.

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies