Over ons

My-Smarthome.be: de website voor de moderne handige Harry, de website voor slimme toepassingen in en rondom je huis die je zelf kan installeren...

 

Waarom je engageren met My-Smarthome.be?

 

 • My-smarthome.be is ontstaan uit het idee dat er meer en meer doe-het-zelvers op zoek zijn naar slimme toepassingen, systemen die je kan sturen of controleren via je smartphone.
  Wij bieden producten aan die je zelf kan installeren en als er vragen zijn, staan wij klaar om die te beantwoorden. Wij hebben ook de standaard installatiematerialen, die je nodig hebt om je elektrische installatie volledig zelf uit te voeren en zo wel 50% kan besparen op je budget.

 

 • In ons gamma dat we aanbieden hebben we gekozen voor toegankelijk en krachtige Domotica systemen.
  Velbus is een volledig Belgisch systeem met gratis programmeer software en eenvoudig aan te leren.
  Wens je meer uitleg en begeleiding hoe Velbus te integreren, wij bieden alle support die je nodig hebt. Contacteer ons en we maken een afspraak.

 • Gezien de bekendheid van Niko, kon er geen Niko Home control ontbreken in ons gamma en dit is recentelijk toegevoegd.

 • Als oplossing voor verbouwingen hebben we het kwalitatieve Fibaro in ons gamma. Fibaro werkt met Z-wave technologie wat een gekende wereldwijde standaard van draadloze communicatie. Als "gold partner" zijn van Fibaro kunnen wij de nodige oplossingen voorstellen bij alle mogelijke obstakels die je tegenkomt bij het installeren of aanpassen van je draadloze domotica installatie.

 

 • Voor de niet domotica fanaten hebben we een mooie oplossing via Eltako modules, dit gamma bevat teleruptoren, dimmers, tijdsklokken die via alle type drukknoppen kunnen aangestuurd worden. Bijkomend kan er een alles aan/uit worden bedraad.

 

 • Voor de Villabouw hebben we recent Teletask toegevoegd aan ons gamma. Ook hier kunnen wij de nodige support geven waar nodig.  

 • Omdat er vraag was naar betaalbare kwalitatieve verlichting, hebben we recent ons gamma uitgebreid met het Duitse merk SLV. SLV bied een waaier van verlichtingsmogelijkheden aan van project verlichting, design armaturen, buitenverlichting tot decoratieve verlichting. Wij hebben niet alle armaturen on-line staan, slechts een klein segment. We kunnen wel het volledige gamma leveren. Stuur een mailtje of bel ons voor een aangepaste offerte.

 • Er wordt ook de bijkomende LED lampen aangeboden. Wij opteren alleen voor kwalitatieve A-merken waaronder Osram, Philips e.d. 

 • Bijkomend hebben we een gamma "lichtsturing" met onder meer bewegingsmelders van Steinel, elektronische klokken van Theben en trappenhuis automaten.


 

Service:

 

 • Wij trachten ons te onderscheiden van de grote webshops door scherpe prijzen en goede service te leveren. Wij hebben testmogelijkheden om bepaalde situaties te kunnen simuleren en de nodige feedback te geven waar nodig.

 • Wij controleren alle bestellingen en als we een ""eigenaardigheid" vinden, zoals 2 modules die onmogelijk met elkaar kunnen communiceren dan nemen wij contact op met de klant alvorens het pakket te versturen en passen de bestelling aan indien nodig.

 • De verkoop van de producten verloopt hoofdzakelijk via de webshop My-Smarthome.be en de bestellingen worden verstuurd via de bPost. Voor meer details over verzending van je bestelling zie "Verzenden & RetournerenDe klant kan zelf beslissen waar en wanneer het bestelling geleverd zal worden. Je kan je bestelling ook afhalen in ons magazijn, na afspraak 03/369.4567
  Of stuur een mailtje naar [email protected]

 • Bij geschillen met een grensoverschrijdend karakter kan u bovendien beroep doen op het Online Dispute Resolution platform van de Europese Unie via deze link:http://ec.europa.eu/odr

 

Steeds groeiend Assortiment:

 

 • Dagelijks worden er producten toegevoegd aan de webshop, er wordt continue naar nieuwe interessante artikels uitgekeken. Ook het bestaande gamma wordt continue uitgebreid.
  Als je iets wil aankopen, een artikel dat je gezien hebt bij de conculegas en via My-Smarthome.be wil bestellen kan je eenvoudig een mailtje sturen naar [email protected] en wij plaatsen het gevraagde on-line!

 


 

My-Smarthome Team:

 

Wim Beckers
 
  Katrien Van lent
 
  Louise Beckers
 
  Gil Beckers
 
Klantencontact       
Verzendingen 
  Creatief medewerker         
Webdesign, aankoop 
  Financieel medewerker        
Facturatie 
  ICT-medewerker       
Website beheer
                

 

Maatschappelijke zetel:

Logika Consulting VOF
BTW: BE 0637.822.708
RPR Mechelen
Sint-Amandsesteenweg 382
2880 Bornem
België