Niko Data-, TV,- audio-aansluitingen & stopcontacten

Alle Niko media aansluitingen en stopcontacten in 1 categorie
Lees meer

Audio-TV-Data- Telefoon, alle gangbare Niko media aansluitingen;

Internet? Radio? Televisie? Telefoon? Luidsprekers? Ook daarvoor heb je aansluit-sokkels voor nodig, voorzien van de juiste media-aansluiting. De media-aansluitingen van Niko werk je af met de Niko afdekplaten en kleuren. Zo sluiten ze helemaal aan bij je stopcontacten en schakelaars.

Data connecters UTP cat 5e en Cat 6, zowel enkelvoudige als tweevoudige, coax aansluiting voor TV of een combinatie van Coax en UTP in dezelfde inbouwdoos, ideaal voor Telenet aansluiting.

De Niko wandcontactdozen zijn allemaal uitgerust met kinderveiligheid. Afhankelijk of je wilt kappen en breken of niet, kies je voor inbouw of opbouw. Je kiest uit wandcontactdozen met of zonder aarding, met klapdeksel, spanningsaanduiding of overspanningsbeveiliging.

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies