Wago Verbindingsklemmen, lasdoppen

14
verbindingsconnectoren voor alle soorten bedrading.
Lees meer
Sorteren op:

Verbindingsklemmen - van de klassieke WAGO PUSH WIRE®-connectoren voor aansluitdozen en verlichtingsconnectoren tot de compacte verbindingsconnectoren voor alle soorten bedrading.

 

De schroefloze verbindingstechnologie die WAGO meer dan 30 jaar geleden heeft uitgevonden, heeft nieuwe internationale normen geleid in elektrische installaties.
Een van onze huidige innovaties is de 2273-serie: deze WAGO COMPACT PUSH WIRE®-connector voor kabeldozen is tot 63% kleiner dan andere aansluitdoosconnectoren die momenteel op de markt zijn en biedt u nog meer veiligheidsfuncties.
De 221-serie COMPACT lasconnector voor alle draadsoorten is de nieuwste innovatie van WAGO: hij is tot 40% kleiner, heeft extra veiligheidsfuncties via transparante behuizing en is gemakkelijker te gebruiken.

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies