Wago Rijgklemmen, terminals voor draadverbindingen op dinrails

12
Wago Rijgklemmen, terminals voor draadverbindingen op dinrails
Lees meer
Sorteren op:

Rijgklemmen, draadbruggen of etageklemmen worden gebruikt om bedrading in een domoticakast of zekeringkast door te verbinden. Flexibele geleiders, massieve geleiders of bruggetjes kan je op die manier overzichtelijk en veilig verbinden.

Wago heeft in zijn Topjob serie ook zogenaamde etageklemmen, deze verschillen van traditionele Wago verbindingsklemmen doordat ze op 1 positie meerdere verschillende draden kunnen verbinden (bijvoorbeeld zowel de fase, nulgeleider en aarding).

Dit systeem wordt zeer aangeraden bij bv Eltako sturingen, Impulsschakelaars met centrale aan-uit functie. Door het gebruik van etageklemmen kan je de kast netjes kableren en een mooi overzicht houden over de bedrading.

Hou er tevens rekening mee dat je voldoende ruimte vrij houdt in de Domotica kast… De rijgklemmen  monteer je tenslotte op een DIN rail, dus die moet wel degelijk nog volledig vrij zijn. Een kast met minstens 74 modules is dus voor een doorsnee appartement tot klein rijhuis wel degelijk aan te raden.

 

Meer dan betrouwbare elektrische aansluitingen: TOPJOB® S railklemmen hebben een jarenlange reputatie als het gaat om een veilige en onderhoudsvrije werking van het systeem in een breed scala aan industriële toepassingen en residentiële toepassingen waarbij domotica wordt gebruikt.

 

TOPJOB® S Rail-Mount terminals worden ondersteund door de gerenommeerde betrouwbaarheid van Push-in CAGE CLAMP®. Dit is WAGO's veerdrukverbindingstechnologie die geschikt is voor alle soorten geleiders. Bijvoorbeeld, vaste en gevlochten geleiders, evenals fijnstrengige geleiders met adereindhulzen, worden aangesloten door ze simpelweg in te drukken.
TOPJOB® S Rail-Mount rijgklemmen bevatten toonaangevende veiligheidsreserves, zodat u één railmontage kunt gebruiken terminalbloksysteem wereldwijd voor vrijwel elke toepassing.

 

TOPJOB® S Rail-montage terminals hebben ook een brede en flexibele productlijn. Naast eendelige klemmenblokken met een groot dwarsdoorsnedebereik van 0,14 mm² tot 25 mm², dubbele en drievoudige dekklemmen, zijn functieblokken ook beschikbaar voor elk type toepassing.
Deze omvatten: zekering, ontkoppeling, test, bedrading van de elektrische motor, diode en LED-klemmenblokken, evenals inplugbare klemmenstroken.