Niko Home control Software

5
Niko Home control Software, bestel bij ons je Niko Home control materiaal en ontvang gratis de laatste software voor Niko Home control.
Lees meer
Sorteren op:

Programmeersoftware

Met de programmeerssoftware Niko Home control 2 programmeer je de installatie. De nieuwe software is nog gebruiksvriendelijker en visueeler opgebouwd dan versie 1.

Het Slimme huis van morgen is er vandaag al dankzij Niko Home Control II

Een slim huis wordt pas intelligent als alle verschillende systemen met elkaar communiceren. Niko Home control is voor Doe-het-zelvers een eenvoudig te installeren en rendabele huisautomatisering die toelaat om van elk huis een geconnecteerde woning te maken.

Niko gaat daarom op zoek naar sterke en betrouwbare partners en ontwikkeld samen met hen kwalitatieve oplossingen die het dagelijks leven verbeteren. Bovendien is de installatie en programmatie ervan nu een stuk eenvoudiger dankzij het visueel sterke Niko Home Control II software pakket.

De integratie van externe partnerships in de installatie gebeurt automatisch. Zo kan je snel kwaliteitsmerken als Velus, Renson, Raynaers, Sonos en Bose aan je Niko Home control systeem koppelen. Dankzij de flexibiliteit van Niko Home Control, kan het systeem verder groeien met de jaren.