Velbus Glas bediening

20
Velbus schakelaars of Velbus glazen bedieningsmodules, beschikbaar in 5 verschillende modellen. ✓Steeds op voorraad bij je Velbus online shop.
Lees meer
Sorteren op:

Graag een persoonlijke offerte?

Stuur een mail naar [email protected]

Velbus Glass panels

Velbus Glazen bedieningsmodules bestaan in liefst 5 verschillende modellen en in witte of zwarte uitvoering. Je monteert ze via een adapter VMBGPFS op elke inbouwdoos en verder heb geen verdere afwerkingskader of dergelijke nodig.

Uit het gamma Velbus schakelaars kan je kiezen uit 1,2 of 4 toetsen en de 4 toetsen met bewegingssensor ingebouwd. Het neusje van de zalm is het glas paneel met OLED display. Hiermee kan je via een scroll beweging tot 32 schermen definiëren.

Eigenschappen van de Velbus Gas bediening

 • Dubbele of multiknopswerking
  Je kan met een enkele Velbus drukknop meerder functies instellen, kort drukken activeert een functie en lang drukken (de tijd kan je zelf instellen) activeert een andere functie.
  De multiknopswerking: telkens de knop wordt bediend, wordt er een nieuwe functie geactiveerd.
  Bijvoorbeeld de sturing van de ventilatie, Eénmaal drukken is de eerste snelheid, wanneer je een tweede maal drukt wordt de snelheid naar de volgende stand gebracht enzo verder.

 • De ingebouwde temperatuurmeting:
  Elke glazen bediening heeft een temperatuurmeting, van de enkelvoudige drukknop tot en met de OLED bediening, zo kan je in iedere kamer de temperatuur volgen en regelen als je met zone ventielen werkt. Zo kan je ook temperatuur alarmen instellen, zowel te hoge als te lage temp (vriesbeveiliging).

 •  Automatische werking via programmastappen:
  Functies automatisch laten uitvoeren op bepaalde tijdstippen. bijvoorbeeld via een druk op de knop gaan de rolluiken automatisch op en bij zonsopgang.

  Knoppen kunnen tijdelijk vergrendeld worden. Bijvoorbeeld tijdens de werkuren in een dokterspraktijk zodat de patiënten niet ongewild de bedieningen activeren.

Kortom, de Velbus schakelaars zijn multifunctioneel instelbaar. Het interessante is tevens dat je door de jaren heen de functies eenvoudig kan wijzigen door in te loggen via de Velbuslink software en je kan een bepaalde toets een volledig andere functie geven.