Niko Home Control voor traditionele bedrading

15
Niko Home Control voor traditionele bekabeling is een Domotica systeem voor bestaande woningen met klassieke bekabeling in de muren. Je hergebruikt de bestaande elektriciteitsdraden en inbouwdozen.
Lees meer
Sorteren op:

Niko Home Control voor traditionele bekabeling

Maak van je bestaande huis een slimme woning (Smarthome) zonder dat je hoeft te kappen of breken. Je kan je traditionele bekabeling hergebruiken en slimme toetsten toevoegen die op hun beurt via Zigbee communiceren met de centrale controller die via internet is verbonden.

De klassieke schakelaars en stopcontacten van de bestaande installatie vervang je heel eenvoudig door geconnecteerde schakelaars en stopcontacten die je configureert volgens je eigen wensen.

Waarom Niko Home control voor traditionele bekabeling kiezen?

  • De draadloze slimme hub van Niko (552-00001) communiceert met de bedieningen via Zigbee standaard protocol. Jijzelf hebt controle via je smartphone of tablet via internet.
  • De Logica zit in de geprogrammeerde slimme bedieningen, bijkomende modules in de zekeringkast zijn niet nodig.
  • Er zijn koppelingen voorzien met partnermerken zoals Renson, Bose, Bulex etc.. 

Op dezelfde manier snel en eenvoudig te programmeren als de Home Control voor busbekabeling.

  • Standaard functies hoef je niet meer te programmeren, deze zijn automatisch al voorgeprogrammeerd.
  • Slim en open systeem, voor partners
  • Wil je ergens een bediening waar gen bekabeling aanwezig is, geen probleem, dankzij de draadloze drukknoppen voeg je een schakelaar toe waar je maar wilt.
We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies