Modulaire- en schakelklokken voor in stopcontacten

6
Theben schakelklok, verkrijgbaar als dagprogramma, weekprogramma, met Astronomische klok. Gratis levering vanaf 50Euro.
Lees meer
Sorteren op:

U zoekt een analoge schakelklok voor de DIN-rail, een digitale schakelklok met automatische zomer-/wintertijd omschakeling of een stopcontact-timer?

Analoge tijdschakelklokken van Theben kunnen op een DIN-rail (bouwbreedtes van 1 TE t/m 6 TE) worden gemonteerd, aan de wand worden bevestigd of met een opbouwset worden gemonteerd. U kunt kiezen uit schakelklokken met dagprogramma, weekprogramma of 60-minuten-programma. De programmering van uw analoge schakelklok vindt met schakelruiters of schakelsegmenten plaats.

Digitale schakelklokken van Theben zijn verkrijgbaar met weekprogramma, jaarprogramma, Astroprogramma, cyclus- en impulsprogramma. Zij kunnen op een DIN-rail (bouwbreedtes van 1 TE t/m 6 TE) worden gemonteerd, op de wand worden bevestigd of met een opbouwset worden gemonteerd. De stopcontact-timers zijn bij Theben verkrijgbaar in de varianten quartz- of draadloos gestuurd.

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies