Velbus Ingangsmodules

9
Van potentiaal vrije ingangsmodule tot een bus omvormer voor Niko drukknoppen. Uit voorraad leverbaar, info nodig? contacteer ons via mail of telefoon (tijdens de kantooruren).
Lees meer
Sorteren op:

Wat zijn Velbus ingangsmodules;

Er zijn modulaire ingangsmodules, die je in de zekeringkast of Domotica kast monteert. Veel gebruikt is is de DIN rail 7-kanaals poteniaalvrije ingangsmodule (d.w.z. dat je op deze ingang een spanningsloos contact aansluit). Heb je geen spanningsloze sensor, dan kan je gebruik maken van een interface relais.

 

Sinds begin 2018 is er ook een analoge ingangs module beschikbaar. de module heeft 4 analoge ingangen die je kan configureren van 4-20mA of 0 - 10v.

Wens je toch geen Velbus glas bedieningen te gebruiken kan je altijd een standaard drukknop installeren van bijvoorbeeld Niko met ref 170-0000 waar je een afwerkset en afdekplaat in tal van verschillende kleuren kan kiezen.

Op de Niko drukknop wordt dan een interface gemonteerd die de drukknop bediening omzet naar een commando op de bus.
De interface is geschikt voor zowel de enkelvoudige, als de tweevoudige drukknoppen. tevens kan je kiezen tussen een uitvoering met blauwe LED of oranje LED, die je naar keuze kan configureren. (als feedback led of nachtverlichting,..).

Ook voor de potentiaalvrije drukknoppen is er een interface voorzien, zowel voor de viervoudige als de zesvoudige drukknoppen van Niko.