XVB-Kabel

6
XVB-kabel 3G1.5 en 3G2.5. Beschikbaar per meter of op rollen van 50 of 100 meter.
Lees meer
Sorteren op:

XVB kabel is een installatiekabel die 230V (of 400V) naar je verbruikers, stopcontacten en lichtpunten brengen. Deze krijgen een grotere stroom te verwerken dan signaal kabels of buskabels, waardoor deze kabels dus dikker zijn.

XVB-kabel is een gebundelde kabel met VOB-draden. Door een extra beschermende en vlamvertragende buitenmantel is het wel toegestaan dat deze in opbouw geïnstalleerd wordt. Toch wordt er aangeraden aan om hem ook daar in een extra buis of kabelgoot te steken, zodat hij goed beschermd is.

De XVB kabel mag ook in de chape worden verwerkt, wordt verkocht per meter of op rol en is bijgevolg geschikt voor bijplaatsen of uitbreiden van elektrische apparaten.

Dit type kabel is bijzonder geschikt voor niet ondergrondse (daarvoor is er de EXVB kabel) aansluitingen die naar buiten gaan (bv buitenverlichting of buiten stopcontacten). 

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies