Velbus starterspakket

2
Velbus starterspakket, alle belangrijkste componenten in 1 pakket. Ontdek snel de Velbus mogelijkheden voor een sterke prijs!
Lees meer
Sorteren op:
Superdeal
Superdeal

Beschrijving:

Dit starterspakket van velbus geeft je direct de mogelijkheden om alle mogelijkheden te ontdekken. Ontdek de mogelijkheden en beleef de Smarthome ervaring.

Velbus is een modulair systeem en kan steeds uitgebreid worden met extra modules, bedieningen en sensoren.

velbus werkt met een sterk team aan continue uitbreiding van het aanbod, zo komen er in oktober extra bedieningen onder de noemer van Edge LIT met RGBW sfeerverlichting aan alle zijden van de bedieningspanelen.

Sinds Q2-2021 is er een nieuwe interface voor koppeling via het internet, zodat je alles via je smartphone en tablet kan bedienen. De Signum IoT gateway (afzonderlijk te bestellen, niet in het starterspakket). Deze kan je later koppelen aan je Velbus installatie.

 

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies