Fibaro Home center interface

1
Het basisstation dat elk commando verwerkt en zorgt voor de communicatie met je PC of smartphone.
Lees meer
Sorteren op:
Uitverkocht

Fibaro Home center of basisstations;

Het hart van je Fibaro systeem, dit basisstation dat je nodig hebt om te communiceren tussen je Fiaro modules en je PC of Smartphone.

Het home center, zowel de home center lite als de home center 2 werken volgens hetzelfde principe.
Enerzijds is er een aansluiting nodig op je modem om aan het internet te koppelen en anderzijds worden de Fibaro actors en sensors ingelezen via Z-wave, wereldwijde standaard in draadloze communicatie.

De Home Center Lite:

Automatiseer je huis met de Fibaro Home Center Lite. Deze compacte controller werkt met het z-wave-protocol en kan tot 230 modules draadloos aansturen. Dit is zeker voldoende voor een "standaard huis".

Gebruik de controller als besturingssysteem, alarmsysteem of energiemonitor.
Je bedient de aangesloten modules eenvoudig met een app op je smartphone of tablet, of via software op je laptop. 

De Home center 2:

gelijkaardig aan de Home center lite, maar met de mogelijkheid om in LUA programmeertaal te programmeren. Geschikt voor gevorderde...

De Home center 2 heeft ook een groter geheugen zodat je meer scenes kan maken. Heeft tevens een USB slot waar je je programma's kan opslaan en Kopiëren naar een externe schijf.  

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies