Teletask

78
Sorteren op:

TELETASK is een ISO9001 gecertificeerd familiebedrijf dat werd opgericht in 1984. TELETASK garandeert u hoge kwaliteit en betrouwbare domotica oplossingen voor de betere- moderne woning waar integratie een meerwaarde kan betekenen. We focussen zowel op verbetering van uw comfort en veiligheid als op het rationeel gebruik van energie. TELETASK is een pionier in het domotica landschap en is heden wereldwijd een van de grootste producenten van oplossingen in 'slimme' hoogwaardige en lage-energie woningen en gebouwen. TELETASK is het bedrijf met de grootste ervaring wereldwijd en biedt u producten aan van hoogstaande kwaliteit met een bewezen verleden.

De producten hebben een tijdloos en exclusief design met een groot aantal mogelijkheden en een top kwaliteitsniveau, wat levenslange betrouwbaarheid garandeert. TELETASK is een degelijke partner met een ongeëvenaarde ervaring van meer dan 30 jaar in duizenden projecten in meer dan 40 landen. 
Ons referentieportfolio bevat zowel slimme appartementen als prestigieuze residentiële woningen, alsook voor 30% KMO gebouwen en torengebouwen tot 1000 appartementen. Slimme dorpen en gesloten centra met extra services, tot en met supervisie op SCADA platformen behoren tot de mogelijkheden.