Doorbird

2
Sorteren op:

DoorBird staat voor de combinatie van exclusief design met de meest innovatieve IP-technologie op het gebied van deurcommunicatie. DoorBird producten zijn gemaakt van corrosiebestendige edele metalen en worden in Duitsland vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het ontwerp is geavanceerd, schoon en rechtlijnig.

Vanwege het consequente gebruik van IP-technologie zijn de producten van DoorBird toonaangevend in de branche. Op het gebied van kwaliteit, snelheid van pushberichten, spraak en video zijn DoorBird IP Video deurstations toonaangevend als het gaat om innovatieve technologie en design. Vanwege onze speciaal ontwikkelde codeer-, verpakkings- en transporttechnologie is slechts 450 KBit / sec nodig voor een geweldige audio- en videokwaliteit. DoorBird werkt zelfs betrouwbaar als uw smart-apparaat slechts een middelmatige internetverbinding heeft.
 
Het eerste product in serieproductiekwaliteit werd in 2009 geleverd. Tegenwoordig levert DoorBird deurcommunicatieproducten voor zowel eengezinswoningen als grote wooncomplexen over de hele wereld en ontwikkelen we voortdurend innovatieve oplossingen voor intelligente deuren.