Anna

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

De intelligente thermostaat Anna regelt de temperatuur in huis. Ze leert binnen een week hoe snel je huis opwarmt en afkoelt, uitgaande van een gemiddeld huis.

Samen met Anna maak je heel eenvoudig een temperatuurschema. Anna bepaalt hoe ver ze van tevoren moet beginnen met warmen om het huis op de ingestelde tijd, op de juiste temperatuur te hebben.

Ze weet de buitentemperatuur en houdt hier rekening mee, daardoor warmt je huis efficiënt op. Anna onthoudt hoe ze je huis heeft opgewarmd en laat dit graag aan je zien.

Ook onthoudt ze waarom ze het huis moest opwarmen. Ze biedt inzicht in jouw stookgedrag zodat je dit kunt optimaliseren. Je zet de temperatuur hoger of lager via Anna zelf, of via de app.
Anna laat met kleur zien dat ze doet wat je van haar vraagt, Je kan snel een temperatuur instellen via de presets. Met de app kun je Anna op afstand aansturen.

En als je dit wilt, gebruikt Anna geo-fencing om te bepalen of je in de buurt bent. Anna schakelt zichzelf uit als je weg bent en aan als je op weg naar huis bent.

Opmerking:

Besparen op je verwarmingskosten hangt van veel factoren af.
Je hebt bijvoorbeeld een goedwerkende ketel nodig en de isolatie in je huis is een zeer belangrijke factor. Maar het belangrijkste dat ben jij zelf.
Jij kunt kiezen of je met Anna wilt besparen of dat je comfort belangrijker vindt. De bespaarmodus is hierbij een hulpmiddel.