Klok thermostaat

4
Met een klokthermostaat kan je verschillende tijdsprogramma's instellen. Zo stel je in vanaf welk uur en op welke dagen je wenst dat je verwarming zichzelf inschakelt.
Lees meer
Sorteren op:

We hebben gekozen voor het Duitse Theben kwaliteitsmerk met programmeerbare klokthermostaten.

Een programmeerbare thermostaat wil zeggen dat het mogelijk om een tijdstip per dag, week of weekend in te stellen en een bepaalde temperaturen die je wenst op dat moment.

In het gamma hebben we de comfort thermostaat, werkend op batterijen en via een 2-draad kabel wordt de verwarmingsketel aan/uit gestuurd.
Voor verbouwingen waarbij je geen bedrading beschikbaar hebt, hebben we een draadloze thermostaat uitgekozen.
Deze bestaat uit de thermostaat die in de leefruimte wordt gemonteerd en op batterijen werkt en een ontvanger (die je eventueel in de zekeringkast kan monteren) die op zijn beurt via bedrading de C.V. ketel aanstuurt.

 

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies