Theben

34
Sorteren op:

Thermostaten:

Analoge of digitale klokthermostaat?
Ongeacht voor welke toepassing u een klokthermostaat zoekt: bij Theben vindt jealtijd het passende apparaat. Met behulp van duidelijke tekst op de display van de digitale klokthermostaat kan je de vooraf geïnstalleerde temperatuurprofielen snel en gemakkelijk aanpassen.
Of het nu om een warmtepomp, vloerverwarming of radiator gaat – deze kunnen allemaal met RAMSES klokthermostaten worden geregeld.

Bij de analoge klokthermostaten past je de dag- of weekprogramma individueel via schakelruiters in de segmentschijven aan. Ook de analoge klokthermostaten van Theben regelen warmtepompen, vloerverwarmingen of thermomotoren comfortabel en energiezuinig via een relaiscontact.

Schakelklokken:

Zoek je een analoge schakelklok voor de DIN-rail, een digitale schakelklok met automatische zomer-/wintertijdomschakeling of een stopcontact-timer?
Het Theben gamma heeft zowel  analoge en digitale schakelklokken.

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies