Walli - een nieuwe serie FIBARO-schakelaars en -uitgangen

Walli - een nieuwe serie FIBARO-schakelaars en -uitgangen

De eerste complete serie op de markt met slimme en klassieke outlets en switches. De nieuwe oplossingen ondersteunen de besturing van voice control, zijn veel eenvoudiger te installeren, bieden veel geavanceerdere instellingen en hun unieke ontwerp zorgt ervoor dat ze aan elke interieur esthetiek doen denken.

Onbeperkte slimme mogelijkheden

Walli-schakelaars en -uitgangen zijn een complete serie die het mogelijk maakt om de visuele consistentie in het hele huis te behouden. Zowel slimme als klassieke sockets (stopcontacten) en schakelaars hebben een gemeenschappelijk ontwerp van hoge kwaliteit om een ​​ongekende gebruikerservaring te leveren.

Elk van de apparaten van deze serie wordt gekenmerkt door een unieke textuur van materialen, in een oogstrelende vorm met een LED-ring die kan worden aangepast. Het slimme deel van de Walli-serie biedt u meer geavanceerde instellingen en verbindingen met andere apparaten.

Een goed voorbeeld is wanneer het systeem zelf een lager energieverbruik in een van de uitgangen detecteert, d.w.z. wanneer de tv wordt uitgeschakeld, schakelt deze de stroom uit in de andere uitgangen in de kamer om energie te besparen waar deze niet langer nodig is.

Dankzij de complexiteit van de nieuwe reeks schakelaars en uitlaten zijn de metingen en analyses van het energieverbruik nu veel preciezer.
Met harde gegevens van deze soort kan de gebruiker de huisbestedingen optimaliseren. Spraakassistenten zijn kernkenmerken als we spreken van Internet of Things

4 keer snellere installatie

De nieuwe FIBARO Walli smart outlets en switches kunnen op elk moment worden geïnstalleerd en kunnen worden opgenomen in een reeds bestaand circuit.

Vervanging van niet-intelligente apparaten met FIBARO smart alternative kan in fasen worden verdeeld. Vervang de oude technologie systematisch door nieuwe stopcontacten en stopcontacten ontworpen door FIBARO. Geavanceerde en compacte technologie maakt het product klaar om direct te worden aangesloten op elektrische circuits en in de inbouwdozen te worden geplaatst.

De installatie is 4 keer sneller in vergelijking met de installatie van de inbouwmodules.
Bespaar tijd en geld - het is de gemakkelijkste manier om een slimme omgeving te creëren.

De flexibiliteit van de serie zal worden weerspiegeld in de Walli Controller die dezelfde kenmerken heeft als The Button. Zijn vorm onderscheidt zich niet van de inbouwschakelaar, zodat deze precies op de plek kan worden geplaatst waar de gebruiker altijd een schakelaar voor licht, rolluiken of verwarming mist.

De series outlets en switches zullen medio 2019 op de markt komen.

Veiligheid

Z-Wave-technologie die wordt gebruikt in Walli-stopcontacten en -contactdozen maakt succesvol beheer van andere apparaten in een huis mogelijk.

Allesomvattend stuk technologie van deze soort verhoogt het comfort en het gebruiksgemak van individuele apparaten.
Bovendien zijn de schakelaars en stopcontacten uitgerust met de functie voor ouderlijk toezicht - schakel handmatige bediening van de schakelaar of stopcontact uit en beheer beperkingen alleen tot het niveau van de mobiele applicatie.
En bijkomend is dat elk stopcontact is uitgerust met bescherming om een elektrische schok te voorkomen.

Producten uit de nieuwe serie Walli-stopcontacten en -switches:

Slimme apparaten:

  • FIBARO Walli Switch
  • FIBARO Walli Dimmer
  • FIBARO Walli Rolluik
  • FIBARO Walli Uitlaat type E, type F
  • FIBARO Walli-controller (beschikbaar medio 2019)

Klassieke apparaten:

  • FIBARO Walli N USB-uitgang
  • FIBARO Walli N TV-SAT Outlet
  • FIBARO Walli N Ethernet-uitgang
  • FIBARO Walli N Uitlaat type E, type F

Safeshops.be
We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies