Niko Home control software upgrade 2.12

Niko Home control software upgrade 2.12

Op 3 augustus 2021 is er een nieuwe versie van de Niko Home Control software (2.12) uitgebracht.

Beste klant,

Op 3 augustus 2021 zal er een nieuwe versie van de Niko Home Control software (2.12) uitgebracht worden. We raden je aan om je Niko Home Control installatie te upgraden naar de meest recente softwareversie en met behulp van de Niko Home app de nieuwste functies optimaal te benutten.

Als je nog steeds de Niko Home Control II app gebruikt, dan raden we je dus aan om over te schakelen naar de Niko Home app, v2.12 beschikbaar vanaf 3 augustus in de App Store of de Google Play Store.

 Software upgraden

Als je een videobuitenpost voor toegangscontrole hebt, moet je je software via je pc upgraden met de programmeersoftware. Alle informatie daarover vind je in de online Niko guide. 

Als je geen toegangscontrole hebt, kan je de upgrade ook via de Niko Home app doen. Eenmaal je in de app inlogt, zal je installatie automatisch upgraden naar de laatste softwareversie. Als je de Niko Home app al gebruikt om je installatie te bedienen, dan zal er automatisch een pop-upbericht over de upgrade in de app verschijnen.

Nieuwe functies

Met deze upgrade geniet je van een aantal nieuwe functies in de Niko Home app. Deze functies zullen niet beschikbaar zijn in de Niko Home Control II app.
• Zo zijn er de nieuwe toegangscontrolefuncties:
o De functie 'Naar buiten kijken'; hiermee kun je met behulp van een snapshot zien wat er voor jouw voordeur gebeurt, zelfs als er niemand aangebeld heeft.
o Een overzicht van de oproepgeschiedenis vind je niet meer alleen op je touchscreen, maar ook in de app. Als iemand bij je aanbelt als je niet thuis bent, zie je achteraf een snapshot van die bezoeker op je smartphone.
• Je zal je installatie kunnen koppelen met de verwarmingssystemen van twee nieuwe kwaliteitspartners: Danfoss en Protherm. Zowel het Danfoss Icon systeem (24 V bedraad en draadloos) als Protherm verwarmingssystemen met een MiGo thermostaat kunnen nu gekoppeld worden aan je Niko Home Control installatie.

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies