Velbus op Batibouw 2018

Velbus op Batibouw 2018

Glazen Velbus panelen met LED verlichting, Analoge ingangsmodule & KNX gateway voor connectie met Velbus.

Velbus: Paleis 9 - stand 107

Glazen panelen met ingebouwde led-verlichting

 

 

Velbus lanceert een wereldprimeur in domotica met glazen panelen met ingebouwde led-verlichting.

 

De Edge Lit bedieningspanelen met ingebouwde led-verlichting achteraan het paneel.
Dit oogt niet alleen mooi, het is ook nog praktisch.

 

Deze verlichting met RGB-kleurenspectrum kan men immers koppelen aan een bepaalde functionaliteit. Staat de verwarming aan, dan kan dit aangeduid worden door bijvoorbeeld een rode gloed. Brandt er nog licht in de kinderkamer, dan kan bijvoorbeeld groen licht de aandacht trekken. Wereldwijd is Velbus de eerste aanbieder van deze technologie.

 

Je kan deze verlichting koppelen aan een functie, visueel is er een opvallend verschil met de bestaande glazen bedieningspanelen van Velbus. De verschillende aanraakpunten worden immers diagonaal van elkaar gescheiden.

 

Ook nieuw bij Velbus is de Doorbird Videophone, een deurintercom op maat. Zo zie je op je smartphone of tablet wie er aanbelt, zelfs als je niet thuis bent. Velbus stelt ook de analoge inputmodule voor waarmee je verschillende apparaten op het Velbus-systeem aansluit, zoals je geluidsinstallatie.

Het laatste nieuwe product is de KNX-Gateway. Hiermee maak je een Velbus-installatie compatibel met systemen die aan de KNX-standaard voldoen. Dit zal nog even op zich laten wachten, maar er wordt aan gewerkt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Safeshops.be
We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies