Je Fibaro installatie bedienen via je smartphone

Je Fibaro installatie bedienen via je smartphone

Om je FIBARO installatie te bedienen zijn er een apps voor tablets en smartphone beschikbaar (Android & iOS). Overal ter wereld is uw FIBARO smarthome toegankelijk, Al wat je nodig hebt is een internet verbinding.

Toegang Fibaro op afstand instellen

Meestal is het Home Center al automatisch ingesteld om op afstand, buiten je thuis wifi netwerk om, in te loggen.
Om dit te controleren gaat u naar het ‘Configuration Menu’ en bekijkt de LAN settings aan de linkerkant, zoek naar de setting ‘Remote Access’ en indien dit nog niet op ‘Yes’ staat ingesteld selecteert u dit en slaat dit op (klik op de blauwe save button aan de rechterzijde van het scherm). Wanneer dit goed is ingesteld moet u een account aanmaken op home.fibaro.com

 

Om een nieuwe account bij FIBARO aan te maken kies je ‘Register your Fibaro ID account’ knop te klikken, hierna opent een nieuw scherm waarin men de account informatie kan toevoegen. Onthoud de ‘E-mail’ en ‘password’ goed, deze heb je later nodig om in te loggen. Dit heb je nodig om via een smartphone of tablet wil wil inloggen van buiten je eigen netwerk!

Installeer je App op je smartphone via de APP store of Google play.

Meer info via deze links;

Download Fibaro APP voor Iphone

Download Fibaro App voor Android Phones 

 

Fibaro Smartphone app

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Safeshops.be
We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies