Fibaro Motion sensor, een oog voor iedereen

Fibaro Motion sensor, een oog voor iedereen

De Fibaro Motion sensor, niet alleen prachtig van design, uniek, intelligent, een prachtig stuk technologie

De Fibaro Motion sensor, niet alleen een bewegingsmelder

 

 

Schoonheid komt uit de natuur, geavanceerde technologie van mensen.
FIBARO combineert de essentie van beide en creëert perfectie.

 

In combinatie met de onveranderlijke wetten van architectuur en de nieuwste technologie, werd de FIBARO Motion Sensor aangemaakt - uw oog op het huis.
Geïnspireerd door de overtuigingen van de oude Egyptenaren hebben we de kleinste draadloze bewegingssensor van de wereld ontworpen en gevormd lijkend op een kattenoog.

 

Al eeuwenlang symboliseerde de kat een voogd van mensen en het huis. Bovendien staat het bekend als een roofdier met uitstekend zicht, bovengemiddeld gehoor en uitzonderlijke waakzaamheid.

 

De FIBARO Motion Sensor is zo scherp als het oog van een kat; het ziet er breder en verder, zodat het kan zien wat je als mens niet kan zien. Het heeft een breed gezichtsveld, lang bereik en is ongelooflijk waakzaam. Het zal niet alleen je leven makkelijker maken, meer comfortabel, maar het zal je ook veiliger laten voelen.

 

Door de combinatie van innovatie uitdaging en een intelligent toestel hebben we een kunstwerk ontwikkeld dat vier nuttige functies combineert om u meer te geven dan een doorsnee bewegingsmelder.

 

 

 

Dit kleine apparaat, detecteert beweging, meet de huidige omgevingstemperatuur, lichtintensiteit en trillingen dankzij de ingebouwde versnellingsmeter.

 

De FIBARO Motion Sensor breidt het comfort van uw realiteit uit. Maak aangepaste scenario's, zodat u vervelende situaties kunt vergeten en genieten van de luxe van veiligheid - zijn waakzaam oog detecteert enige inbraak of poging tot sabotage, brand of andere bedreigingen.

 

Je weet en ziet meer!

 

 

 

Het multicolor LED-oog van de FIBARO Motion Sensor informeert de familieleden als het een beweging of de huidige temperatuur van een kamer heeft gedetecteerd.

 

Zet de kleur en de intensiteit naar uw wens en zodra u een kamer binnenkomt, weet je wat de gemeten temperatuur is.

 

 

 

De meest geavanceerde technologie van de wereld is in een foutloos ingesloten witte behuizing.
Met een diameter van minder dan 44 millimeter, je zal ervan houden op het eerste gezicht!

 

 

 

De Fibaro bewegingssensor heeft een ingebouwde beveiligingsbescherming om jou en je gezin veilig te laten voelen.


Een eventuele poging om de sensor te verplaatsen of de kijkhoek te veranderen zal het alarm activeren en eventueel een bericht versturen naar je smarthphone.

 

Download de volledige presentatie (Engels)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Safeshops.be
We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies