Wago

23
Sorteren op:

WAGO's "COMPACT UNIVERSELE" klemmen voor alle soorten geleiders uit de serie 221 bespaart 40 % ruimte invergelijking met zijn succesvolle voorganger

In de elektrische installatie telt iedere millimeter: juist in de gebouwtechniek is het belangrijk, steeds meer functies te integreren, bijvoorbeeld elektrische jaloezieën, deur- en poortbedieningen, parlofonie, luidsprekers of verlichting.

Hierdoor stijgt de hoeveelheid bedrading; gelijktijdig reduceert zich de ter beschikking staande ruimte, omdat afstand wordt gedaan van afzonderlijke aftakdozen. In plaats hiervan vindt de elektrische verbinding plaats in de toestelverbindingdozen, waarbij de beschikbare ruimte slechts ongeveer half zo groot is.

We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies