Teletask Teletask Water (lek) sensor
Teletask Water (lek) sensor 152,-

Teletask Water (lek) sensor

€152,- €152,00
* Incl. btw en recupel | Excl. Verzendkosten
10 werkdagen Levertermijn
Beknopte info: WATER(LEK) SENSOR TDS12280 Sensor om de aanwezigheid van water ten gevolge van een lek te detecteren.
Artikelnummer: TDS12280
  • Verzendkosten 6.95€ Gratis vanaf 150€, excl. vrachtvervoer.
  • Eigen voorraad, geen dropshipping!
  • Verzending via bpost thuislevering of postpunt.
  • veilig betalen Via Mollie payments
  • 10 werkdagen
Informatie

De TDS12280 water sensor heeft een intern contact dat sluit wanneer water tussen de elektrodes komt. Dit sensorcontact kan desgewenst aan een contactingang van het TELETASK systeem worden aangesloten maar gebruik los van domotica is ook mogelijk.

De sensor moet op vloerniveau geplaatst worden, daar waar een mogelijk waterlek kan ontstaan. In het geval van een waterlek in een buis of toestel, zoals bijvoorbeeld een wasautomaat, zal de sensor zijn uitgangscontact sluiten en kan het systeem hier gepast op reageren. Zo kan er een alarm worden gegeven en een boodschap op een display te voorschijn komen. Vb. “waterlek bij wasautomaat”. Anderzijds kan het systeem in dergelijk geval meteen de watertoevoer afsluiten zodat bij afwezigheid geen verdere schade kan ontstaan. Indien gewenst kan u ook een E-mail of SMS ontvangen met vermelding van dit probleem. U heeft hiervoor geen extra hardware nodig want uw TELETASK Doip systeem beschikt standaard over de nodige functionaliteiten. Enkel een internet verbinding is voldoende om E-mail berichten te kunnen sturen vanuit het TELETASK systeem. Indien u ook SMS berichten wil kunnen verzenden, volstaat een abonnement op een SMS cloud-service die dit voor u zal verzorgen.

Wanneer u de watertoevoer aansluit op een ventiel waarop het TELETASK systeem controle heeft, zal bij uw afwezigheid de kans op waterschade reeds heel klein zijn. Wanneer u thuis bent zal de watertoevoer uiteraard aan staan en zal dit type waterleksensor u extra veiligheid bieden.

Specificaties  
Bestel Referentie TDS12280
Afmetingen 64 W x 16 H x 14 D (mm)
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review