Over ons

My-Smarthome.be: de website voor de moderne handige Harry, de website voor smart applicaties in en rondom je huis die je zelf kan installeren...

Het idee:

 

 • My-smarthome.be is ontstaan uit het idee dat er meer en meer doe-het-zelvers op zoek zijn naar energie besparende toepassingen, systemen die je kan sturen of monitorren via je smartphone.
  We bieden ook een toegankelijk en zeer krachtig Domotica systeem aan. Velbus is een volledig Belgisch systeem met gratis programmeer software en eenvoudig aan te leren.
  Wens je meer uitleg en begeleiding hoe Velbus te integreren, wij bieden alle support die je nodig hebt. Contacteer ons en we maken een afspraak.

  Gezien de bekendheid van Niko, kon er geen Niko Home control ontbreken in ons gamma en dit is recentelijk toegevoegd.

  Als oplossing voor verbouwingen hebben we het kwalitatieve Fibaro in ons gamma. Fibaro werkt met Z-wave technologie wat een gekende wereldwijde standaard van draadloze communicatie. Als "gold partner" zijn van Fibaro kunnen wij de nodige oplossingen voorstellen bij alle mogelijke obstakels die je tegenkomt bij het installeren of aanpassen van je draadloze domotica installatie.

  Omdat er vraag was naar betaalbare kwalitatieve verlichting, hebben we recent ons gamma uitgebreid met het Duitse merk SLV. SLV bied een waaier van verlichtingsmogelijkheden aan van project verlichting, design armaturen, buitenverlichting tot decoratieve verlichting. Wij hebben niet alle armaturen on-line staan, slechts een klein segment. We kunnen wel het volledige gamma leveren. Stuur een mailtje of bel ons voor een aangepaste offerte.

  Er wordt ook de bijkomende LED lampen aangeboden. Wij opteren alleen voor kwalitatieve A-merken waaronder Osram, Philips e.d. 

  Bijkomend hebben we een gamma "lichtsturing" met onder meer bewegingsmelders van Steinel, elektronische klokken van Theben en trappenhuis automaten.

 

Service:

 

 • Wij trachten ons te onderscheiden van de grote webshops door scherpe prijzen en goede service te leveren. Wij hebben testmogelijkheden om bepaalde situaties te kunnen simuleren en de nodige feedback te geven waar nodig.
  De verkoop van de producten verloopt hoofdzakelijk via de webshop My-Smarthome.be en de bestellingen worden verstuurd via de bPost. Voor meer details over verzending van je bestelling zie "Verzenden & Retourneren" De klant kan zelf beslissen waar en wanneer het bestelling geleverd zal worden. Je kan je bestelling ook afhalen in ons magazijn, na afspraak 03/369.4567
  Of stuur een mailtje naar info@My-Smarthome.be

 

Steeds groeiend Assortiment:

 

 • Dagelijks worden er producten toegevoegd aan de webshop, er wordt continue naar nieuwe interessante artikels uitgekeken. Ook het bestaande gamma wordt continue uitgebreid.
  Als je iets wil aankopen, een artikel dat je gezien hebt bij de conculegas en via My-Smarthome.be wil bestellen kan je eenvoudig een mailtje sturen naar info@My-smarthome.be en wij plaatsen het gevraagde on-line!

 

My-Smarthome Team:

 

Wim Beckers
 
  Katrien Van lent
 
  Louise Beckers
 
  Gil Beckers
 
Klantencontact       
Verzendingen 
  Creatief medewerker         
Webdesign, aankoop 
  Financieel medewerker        
Facturatie 
  ICT-medewerker       
Website beheer
                

 

Maatschappelijke zetel:

Logika Consulting VOF
BTW: BE 0637.822.708
RPR Mechelen
Sint-Amandsesteenweg 382
2880 Bornem
België
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »