Wat is een Fibaro Home Center?

Wat is een Fibaro Home Center?

De Home Center Lite of Home center 2 zijn apparaten die draadloze domotica, de bediening en internettoegang in één plug & play toestel mogelijk maken.

Home Center Lite

"The smalle version of the big thing"

 

 

 

Geweldige dingen komen in kleine pakketten.

Introductie van een nieuwe dimensie van comfort - Home Center Lite, de ongelooflijk compacte hersenen van het FIBARO-systeem.


Onze laatste creatie is ontworpen met jouw behoeften in het achterhoofd. Laat het je leven veranderen, waardoor het veiliger wordt en handiger, en uw huis intelligent, efficiënt en comfortabel.

Klein ding - grote impact!

Het is ons genoegen je te verwelkomen in onze wereld, waarin de veiligheid en het comfort van jouw familie de hoogste prioriteit hebben. Voor ons, uw thuis is je verbeelding.


Wij creëren het systeem voor jouw behoeften en geven je de sleutel om uw dromen realiteit te maken. Deze tijd hebben we miniaturisatie, minimalisme en hedendaags ontwerp van de nieuwe Home Center Lite toegevoegd aan onze lijst van innovaties.
Maak je eigen intelligente woning aan, die past bij jouw behoeften en gewoontes.

 

 

Maak je eigen commando post;

De nieuwe commando post voor jouw huis zal de FIBARO App zijn, waarvan de lay-out en functionaliteit geheel afhankelijk is van uw beslissingen. je kan tabellen, pictogrammen en namen op een zodanige manier aanmaken en wijzigen dat je altijd de belangrijkste hebt functies binnen handbereik.


De gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van de FIBARO app maakt het gebruik van uw intelligente systeem makkelijk en eenvoudig.

 

We geven het meest om jou en de veiligheid van jouw familie, daarom spenderen we zoveel aandacht om bedreigingen te ontdekken en hen te rapporteren.
Het FIBARO Systeem zal jou onmiddellijk informeren over een bedreigend brand, overstroming, inbraak of lekken van gas en ook de juiste stappen nemen om u te beschermen en uw familie, zoals inbraakvoorzieningen, alle ventilatiesystemen aanzetten en evacuatieberichten tonen.

Voor een inbraakpoging kan FIBARO hoorbare en visuele alarmen aansturen, alle interne lichten inschakelen en live voorbeeld van beveiligingscamera's direct naar je mobiele apparaten doorsturen.

FIBARO - uw persoonlijke bescherming

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Safeshops.be
We gebruiken cookies om de content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te beiden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, adverteren en analyse.
Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die U aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies